Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta att använda webbplatsen tillåter du detta.

Paus i betalning mot faktura - vi byter fakturaleverantör

Eftersom Klarna har slutat stödja den plattform för fakturor som vi har använt byter vi hela betallösningen i kassan. Tyvärr drog integrationen av den nya lösningen ut på tiden och blev inte färdig innan Klarna stängde ner den gamla fakturalösningen. Vi arbetar med att få upp den nya lösningen så snart vi kan. Under tiden kan du handla som vanligt och betala i förskott med kontokort, Swish, bankgiro eller överföring till bankkonto.

Redan lagda ordrar påverkas inte

Avstängningen av Klarna Faktura i kassan påverkar inte de ordrar som redan har lagts med Klarna Faktura som betalsätt. Du betalar din faktura till Klarna som vanligt. Vi kan även hantera returer och återbetalningar på vanligt sätt.

Nets Easy för kontokort, Swish och faktura

Som ny betalplattform valde vi Nets Easy. Nets Easy är vid jämförelser den plattform som erbjuder flest betalsätt, inklusive en integrerad lösning för populära Swish, till ett förmånligt pris. Andra plattformar skulle ha inneburit prishöjningar i webbshoppen. Med Nets Easy kan du enkelt betala med kontokort, Swish eller faktura. Även bankgiro kommer att finnas kvar som alternativ för dig som föredrar det.

Behöver du betala mot faktura under tiden?

Är du återkommande kund och behöver betala mot faktura innan Nets Easy är på plats? Kontakta oss via e-post till info@silvergrejs.se så ordnar vi det. Är du ny kund kan vi skicka mot postförskott mot en avgift. Kontakta oss via e-post för prisuppgift.