Den här webbplatsen använder nödvändiga cookies för kundkorgen och kassan. Genom att tillåta alla cookies låter du oss dessutom samla in anonymiserad statistik. Läs mer här.

Om Silvergrejs

Din leverantör av smyckesdelar i äkta silver sedan 2007

Silvergrejs slog upp sina virtuella portar i oktober 2007 och har sedan dess haft ett av Sveriges bredaste sortiment av smyckesdelar och pärlor i äkta sterling silver 925. Redan från början valde vi bort silverpläterade och silverfärgade oädla metaller, så att du som kund ska veta att du alltid får äkta vara när du handlar hos oss.

Silver är dock inte allt! Vi har även mängder med cubic zirconer, smyckesdelar och pärlor i 14/20K gold filled, örkrorkar i titan, metalltråd i koppar och mässing samt andra essentiella material för smyckestillverkning. Dessutom har vi ett sortiment med noga utvalda prisvärda verktyg för silversmide och smyckestillverkning.

Silvergrejs är en svensk webbshop och de flesta av våra kunder är i Sverige, men vi erbjuder även leverans till andra EU-länder och Norge.

Företagsinformation

Företagsnamn: Enhope AB
Adress och kontaktinformation: se sidan Kontakta oss
Företaget innehar F-skattesedel.
Organisationsnummer: 556831-6284
Momsregistreringsnummer: SE556831628401
Bankgiro: 727-5241
Swish: 1233968393 (Enhope AB)
Bankkonto SEB: Clearingnummer: 5357 Kontonummer: 10 197 68

Om mig

Jag som äger och driver Silvergrejs heter Noora Peura. Redan i högstadiet började jag tillverka smycken, främst med halvädelstenar och metalltråd. Under 2007 upptäckte jag äkta silver som material, men saknade ett bredare sortiment av vackra lås, pärlor och andra smyckesdelar i äkta silver här i Sverige. Samtidigt kom jag i kontakt med andra svenska smyckestillverkare, och efter att ha pejlat läget fick jag idén att starta Silvergrejs för att uppfylla mina och andras behov av garanterat äkta vara.

Smyckestillverkning är en hobby och passion för mig. Jag vill hela tiden lära mig nytt och har sysslat med det mesta från pärlbroderi till lampwork till silversmide. I grunden är jag civilingenjör i datateknik och arbetade som utvecklare av programvara i tio år innan jag tog steget att driva Silvergrejs som min huvudsysselsättning.